Solicită film

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Mulțumim! Mesajul tău a fost înregistrat!
Oops! Nu am reușit să trimitem formularul.
Înapoi

Hedgehog’s Home

6+
10'
r: Eva Cvijanović | 2017 | Canada, Croația
VEZI TRAILER

Despre film

Într-o pădure luxuriantă și plină de viață, trăiește un arici. El este respectat și invidiat de alte animale, însă devotamentul său neclintit pentru propria sa casă ajunge să irite un cvartet de fiare nesătule. Acestea pornesc împreună în marș spre casa ariciului, declanșând o confruntare tensionată.

Câștigător a peste 35 de premii internaționale, scurtmetrajul este bazat pe o povestire clasică de Branko Ćopić, un scriitor din fosta Iugoslavie. Este o poveste caldă și universală, ce ne reamintește că nicăieri nu e ca acasă.


O poveste universală și emoțională despre importanța sentimentului de ‘acasă’ și apartenență. Cu un stil vizual extrem de cald și jucăuș, poate oferi o paletă largă de activități vizuale și creative. De asemenea, povestea oferă o multitudine de direcții de discuție, fie ele tematice sau despre tehnici narative.

galerie

No items found.