BRENDAN ȘI SECRETUL DIN KELLS

Film de animație și discuții interactive cu Bianca Mereuță de la „Ce le citim copiilor”
EN
RO
vezi trailer

Data

29.5.2022
29
.
5
-
/
15:00
-
-
17:00

Locație

proiecție

Joi
20.8.2020
16:32
Înscrie-tebilete

r. Tomm Moore, Nora Twomey | 2009 | animație | Irlanda, Franța, Belgia | 75' | 9+

„Tânărul Brendan locuiește în Mănăstirea Kells, un avanpost medieval îndepărtat, asediat de barbari. Într-o zi, un renumit maestru iluminator sosește din țări străine aducând o carte veche, dar neterminată, plină de înțelepciune și puteri secrete. Pentru a ajuta la finalizarea cărții magice, Brendan trebuie să-și depășească temerile cele mai profunde într-o căutare periculoasă care îl duce în pădurea fermecată, unde se ascund creaturi mitice.”

🏆NOMINALIZAT LA OSCAR PENTRU CEL MAI BUN FILM DE ANIMAȚIE ÎN 2010

Proiecția va fi urmată de discuții interactive cu cei mici, moderate de Bianca Mereuță, care ne invită să conștientizăm și să ne bucurăm de valorile pe care ni le dăruiesc filmul și cartea: cunoașterea, creativitatea, magia de a fi împreună. Ele ne ajută să creștem frumos, devenind mai înțelepți, mai cumpătați și mai buni.

Bianca Mereuță este fondator al editurii Signatura, ce publică titluri de colecție pentru copiii mici și mari. În 2015 a pus bazele „Ce le citim copiilor”,  cea mai importantă comunitate online de părinți și educatori din România coagulată în jurul cărții pentru copii.

Evenimentul face parte din proiectul Interconnecting Cinema, co-finanțat de Comisia Europeană

Parteneri: European Film Factory, „Ce le citim copiilor”

galerie

No items found.