Ecozine Shorts

scurtmetraje | 40’ lb: RO sub
RO
vezi trailer

Data

26.11.2022
26
.
11
-
/
11:00
-
-
11:40

Locație

proiecție

Joi
20.8.2020
16:32
Înscrie-tebilete

Ecozine Shorts / Scurtmetraje Ecozine

NESTLING

Regie: Marat Valerievich Narimanov

Țară: Rusia

An: 2020

Durată: 6 min

no dialogue / fără dialog

Sinopsis: Povestea unei prietenii dintre un bătrân singuratic și un pui de pasăre neputincios, confruntați cu un grup de băieți ignoranți din același cartier.

PACKING A WAVE

Regie: Edu Glez

Țară: Spania

An: 2021

Durată: 7 min

no dialogue / fără dialog

Sinopsis: O tânără naufragiată ajunge inconștientă pe o insulă pustie aparent paradisiacă. După ce se trezește și explorează insula, descoperă că este o groapă de gunoi. Mareea aduce tone de plastic la țărm, contaminând habitatul speciilor și afectându-le viața. Dar tânăra fată nu are de gând să stea degeaba.

MADE IN

Regie: Eva Marin

Țară: Spania

An: 2021

Durată: 10 min

VO, S RO

Sinopsis: Forțată să inițieze o călătorie lungă și să părăsească Bangladesh, șoseta numărul 075731 ne dezvăluie impactul social și ecologic nemilos al sistemului nostru de producție și consum.

IN THE GREEN

Regie: Vincent Eckert

Țară: Germania

An: 2020

Durată: 5 min

VO, S RO

Sinopsis: Fred se trezește dimineața, în mijlocul naturii, în pijama. Încet fațada din jurul său începe să se prăbușească.

22nd OF APRIL

Regie: Cesare Maglioni

Țară: Spania/Franța

An: 2020

Durată: 3 min

VO, S RO

Sinopsis: Coronavirusul afectează întreaga planetă, ucide mii de oameni, schimbă modul în care vedem lumea, împingând societățile noastre să-și regândească profund obiceiurile. Un obicei ce trebuie îmbunătățit mai presus de toate celelalte pentru a putea câștiga lupta împotriva acestui nou inamic comun este... spălarea mâinilor. Dar cum rămâne cu acele locuri în care apa este un bun greu de găsit și privilegiat?

MOON KEEPER

Regie: Axel Alvarez, Arthur Amanatiou, Léo Cohen, Nicolas Gresland, Michael Raux, Maxime Richard

Țară: Franța

An: 2020

Durată: 5 min

no dialogue / fără dialog

Sinopsis: Carl este îngrijitorul lunii. El este enervat de constanta curățare a gunoiului produs de  misiunile lunare americane trimise pe lună. Într-o zi, când un nou tip de călător galactic ajunge pe lună, el înțelege rapid că o coabitare nu va fi posibilă…

Proiecția îl va avea ca invitat special pe Radu Ungureanu.

galerie

No items found.