Get together: Mandibules / Mandibule + vinyl set Sigílio Scattolini & Chill the Great

r: Quentin Dupieux | 2020 | comedie, fantastic | Franța, Belgia | 78’ | AP12
FR
RO
vezi trailer

Data

9.7.2022
9
.
7
-
/
18:00
-
-
21:00

Locație

proiecție

Joi
20.8.2020
16:32
Înscrie-tebilete

Înainte de a intra în vacanță, Cinema ARTA vă invită, sâmbăta aceasta, 9 iulie, la o seară inedită cu film și muzică: proiecția filmului Mandibules / Mandibule de Quentin Dupieux, urmată de un vinyl set de Sigílio Scattolini & Chill the Great.

18:00 - Mandibules / Mandibule

Cu: Grégoire Ludig, David Marsais, Adèle Exarchopoulos, India Hair, Roméo Elvis, Coralie Russier, Bruno Lochet

Sinopsis:

Când tăntălăii Jean-Gab și Manu găsesc o ditamai musca prinsă în portbagaj, decid s-o dreseze în speranța că o să le aducă tone de bani.

Faimoasa formulă cu doi încurcă-lume se întoarce în aiuritoarea și deseori hilara comedie despre loseri scrisă, regizată, filmată și editată de Quentin Dupieux, și care a fost comparată cu „Dumb and Dumber”.

Excentricul regizor francez Quentin Dupieux, DJ și interpret de muzică electronică cunoscut sub numele de Mr. Oizo, a colaborat cu formația britanică Metronomy pentru realizarea coloanei sonore a filmului.

Dupieux este celebru pentru îndrăzneala filmelor sale, caracterizate de comicul absurd generat de situații bizare și neașteptate, iar printre cele mai relevante tilturi din filmografia sa se regăsesc „Rubber” (2010), „Reality” (2014) și „Deerskin” (2019).

„Mandibule” a avut premiera internațională în cadrul festivalului de film de la Veneția în 2020.

19:30: Sigílio Scattolini & Chill the Great vinyl set

Muzicianul Oscar Ungvári (Baby Elvis, Astro Générale) și curatoarea ARTA, Csilla Nagy, au pregătit un vinyl set special pentru această seară, un set eclectic, care îmbină curentele latino cu electro funk și disco. În alte cuvinte (mai concrete), o să aducă toate vinyl-urile lor și o să pună muzică după proiecție.Fiind amândoi fani ai universului creat de Quentin Dupieux au pregătit și câteva surprize pentru a evoca filmele lui, cum ar fi jacheta Deerskin. Ne așteaptă o seară efervescentă!

galerie

No items found.