Metallica: 72 Seasons – Global Premiere

r: Tim Saccenti | 2023 | documentar | SUA | 120’ | AG
EN
RO
vezi trailer

Data

13.4.2023
13
.
4
-
/
20:00
-

Locație

Alte proiecții

No items found.
Înscrie-tebileteadd to Google calendar


Distribuție:
Metallica (James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo)

Vino alături de legendarii de la Metallica joi, 13 aprilie 2023 și participă începând cu ora 20:00 la un eveniment mondial de rock clasic la cinema. Fii printre primii care vor asculta noul album al trupei, 72 Seasons cu doar o zi înainte de lansarea mondială. 

72 Seasons este cel de-al 12-lea album de studio Metallica, din care face parte și primul single, Lux Æterna, catalogat în noiembrie 2022 drept ❝impresionant, agresiv❞ (Billboard), ❝șocant❞ (Rolling Stone) și ❝intens❞ (USA Today). Experiența va fi aparte, mare cât ecranul de cinema și tare cât sunetul surround dat la maxim.

Filmul 72 Seasons - Global Premiere aduce pe marele ecran interviuri exclusive cu membrii trupei care ne dezvăluie poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album. 

Ocazie unică să trăiești experiența muzicală 72 Seasons în #avanpremieră pe deplin și în România, în Cluj-Napoca, la Cinema ARTA.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit tuturor în această noapte în care cinematografele din întreaga lume se vor transforma într-o imensă sală de concert Metallica.

ℹ️ Filmul conține secvențe cu lumini și efecte stroboscopice, care pot afecta persoanele fotosensibile și pot declanșa crize epileptice.

#72SeasonsListeningParty

galerie

No items found.