Cinema ARTA participă la Cluj Future of Work re:form

Ne bucurăm să vă anunțăm că în urma procesului de selecție al programului de regândire a muncii în sectorul cultural dezvoltat în cadrul proiectului Cluj Future of Work, re:form, Cinema ARTA se numără printre participanți!

În cadrul proiectului cinci organizații culturale independente își vor dezvolta propunerile menite să aducă schimbări necesare în dinamica organizațională și să implementeze soluții experimentale care, ulterior, ar putea veni în întâmpinarea provocărilor cu care se confruntă sectorul cultural românesc în momentul de față.

Prin Arta 2.0, Asociația Arta în Dialog își propune să dezvolte și să aducă îmbunătățiri în procesele de lucru interne și să adopte măsuri pentru creșterea stării de bine a membrilor echipei în vederea realizării programelor culturale în mediul digital și adaptării acestora în contextul evoluției pandemiei COVID-19.

Alături de ARTA, în program se regăsesc: Asociația Reactor de creație și experiment, Asociația Magic Puppet, Grupul PONT și Asociația Create.Act.Enjoy.

re:form este o activitate din proiectul Cluj Future of Work finanțată de Comisia Europeană prin Urban Innovative Actions și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Cluj Future of Work este un proiect inițiat de Divizia de Inovare Urbană din Cluj-Napoca, creată de Centrul Cultural Clujean în parteneriat cu Centrul de Inovare și Imaginație Civică din Primăria Cluj-Napoca.  

Cluj Future of Work este realizat în co-management de către Primăria Cluj-Napoca și Centrul Cultural Clujean, într-un consorțiu cu alte opt organizații locale: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Clusterul de Industrii Creative Transilvania, Cluster Mobilier Transilvan, Cluj IT Cluster, Transilvania IT Cluster, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și ZAIN Festivalul de Creativitate al Transilvaniei.