Înapoi

PROIECȚII DE FILM ȘI ATELIERE PENTRU COPII

Filmul captivează, ridică întrebări și oferă noi perspective, stimulând astfel creativitatea și dialogul. Prin emoțiile împărtășite de elevi și profesori, filmul poate crea un context aparte, în care aceștia devin mai deschiși, mai receptivi și mai apropiați.

Dacă sunteți cadru didactic, mediator sau operator cultural, puteți solicita organizarea unei proiecții educative pentru elevii dvs., în următoarele condiții:

Vă rugăm să selectați filmul dorit din Catalogul CineKids sau din cele ale partenerilor noștri, CinEd si EFF. Accesul la cele două platforme se face în baza unei înregistrări prealabile. Dacă aveți nevoie de asistență în acest sens, vă invităm să ne scrieți la educatie@cinema-arta.ro.

Discuțiile ce urmează proiecției vor fi moderate de către dvs., în baza materialelor pedagogice puse la dispoziție în cadrul programului, iar durata lor va avea maxim 45 de minute.

Numărul minim de participanti la proiecție este de 50 de elevi și cel puțin 1 adult pentru fiecare 30 de elevi prezenți.

Costul unui bilet este de 10 lei și se achită înainte de intrarea la film. Accesul cadrelor didactice este gratuit.

Vă rugăm să fiți prezenți cu minim 20 de minute înainte de ora stabilită pentru începerea proiecției.

Pentru a organiza o proiecție, vă invităm să accesați formularul de înscriere, folosind butonul de mai jos. Ulterior, veți fi contactat de către un membru al echipei Cinema ARTA pentru a fi discutate detaliile activității.

Programarea se face cu cel puțin două săptămâni înainte, iar spațiul se ocupă în ordinea primirii solicitărilor. 

organizează o proiecție