Solicită film

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Mulțumim! Mesajul tău a fost înregistrat!
Oops! Nu am reușit să trimitem formularul.
Înapoi

Manou The Swift

RO
8+
90
r: Andrea Block, Christian Haas | 2019 | Germania
VEZI TRAILER

Proiecții

No items found.

teme

animație
aventură
identitate
familie
toleranță
migrație
solidaritate

Despre film

Manou este o mică drepnea crescută de o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Între drepnele și pescăruși există o animozitate . În ciuda eforturilor sale, Manou îşi dă seama că nu va fi niciodată un pescăruş adevărat. Şocat, el fuge de acasă și se întâlneşte cu nişte păsări din specia lui care îi arată cine este cu adevărat. Când drepnelele şi pescăruşii au de înfruntat un pericol comun, cele două specii învață să lucreze împreună, iar Manou devine eroul zilei.


Cu o poveste despre identitate și devenire, ”Manou - Aventuri în zbor” oferă câteva direcții interesante despre ce înseamnă familia, comunitatea, apartenența la un grup social, și problemele pe care migrația sau ideea de diferență le aduc. O călătorie inițiatică ce beneficiază de un stil vizual incitant și o narațiune accesibilă, filmul este un material-suport potrivit pentru discuții despre toleranță și acceptarea celuilalt, dar și pentru o serie de activități vizuale creative.


galerie

No items found.