Solicită film

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Mulțumim! Mesajul tău a fost înregistrat!
Oops! Nu am reușit să trimitem formularul.
Înapoi

The Change

6+
15'
r: Fabian Ribezzo | 2011 | Italia, Mozambic
VEZI TRAILER

Despre film

Un sătuc, ce trăiește în armonie perfectă cu natura, suferă o metamorfoză, la apariția unei mașini misterioase. “Schimbarea” este o animație educativă destinată tuturor categoriilor de public și audiență, în special copiilor. Aceasta încearcă să explice într-o manieră simplă și amuzantă probleme și soluții legate de schimbările climatice, reușind astfel să sensibilizeze și să atingă în mod mai eficient grupurile vulnerabile.

Cu un bogat conținut ecologic și civic, scurtmetrajul tratează, într-o manieră simpatică și pe înțelesul celor mici, subiecte importante și serioase, precum ecologie, solidaritate, responsabilitate și dezvoltare durabilă. Un scurtmetraj extrem de ofertant pentru analize sau discuții în cadrul disciplinelor de științe ale naturii, arte vizuale, educație civică, limba și literatura română.

galerie

No items found.